Aihe WebVire /
Viestintä ja uutiskirjeratkaisu

Webvire-viestintäratkaisu on tehokas työkalu sähköpostimarkkinointiin sekä mobiiliviestintään.

Viestintäratkaisu sisältää:

  Uutiskirje

Viestintäratkaisulla lähetät visuaalisesti näyttäviä uutiskirjeitä sähköpostitse haluamallesi kohderyhmälle. Uutiskirjeiden lähetys onnistuu helposti vaiheittaisen, opastetun lähetystoiminnon avulla. Voit lisätä valmiiksi suunniteltuun ulkoasupohjaan tekstejä sekä kuvia helppokäyttöisellä editorilla. Voit tallentaa viestintäkampanjasi luonnokseksi ja palata viestin lähetykseen myöhemmin.

Sähköpostikirjeen lähetys on kustannustehokasta ja 100% kohdistettavaa. Mieti säästösi verrattuna esimerkiksi sadan asiakastiedotteen lähettämiseen perinteisen postin kautta.

  Asiakasrekisteri

Asiakasrekisterillä voit luoda ja hallinnoida erilaisia vastaanottajaryhmiä. Aakkosellisen hakemiston ansiosta kaikki asiakkaat sekä ryhmät ovat helposti hallittavissa ja muutokset onnistuvat nopeasti. Asiakasrekisteriin voidaan tuoda kerralla useita vastaanottajia, joten sähköpostirekisterin tuominen palveluun onnistuu helposti.

  Seuranta

Seurantatyökalu mahdollistaa sähköpostikampanjoiden tarkan seurannan yksilötarkkuudella. Näet havainnollisesti ja yksilötasolla mm. ketkä ovat avanneet sähköpostiviestisi ja mitä linkkejä viestistäsi on klikattu. Näin voit kehittää ja arvioida uutiskirjeesi tehoa. Raportti voidaan tallentaa ohjelmasta myös Excel-muotoon.

  Ryhmätekstiviestit

Viestintätyökalu mahdollistaa myös ennalta ajastettujen ryhmätekstiviestien lähetyksen haluamallesi ryhmälle tai yksittäisiin numeroihin. Voit hyödyntää samaa asiakasrekisteriä tekstiviestien lähetyksessä. Tekstiviesti on henkilökohtainen ja varma tapa tavoittaa kohderyhmäsi heidän olinpaikastaan riippumatta.

Ryhmätekstiviestipalvelu soveltuu esimerkiksi oikea-aikaiseen asiakas- ja tapahtumaviestintään. Vastaanottajat arvostavat henkilökohtaista viestintää etenkin silloin, kun tieto on heille erityisen merkittävää.

  Ajastus

Kaikki lähetykset voidaan ajastaa etukäteen, jolloin viestisi tavoittaa vastaanottajan juuri oikeaan aikaan. Voit suunnitella viestisi etukäteen ja ajastaa uutiskirjeiden sekä tekstiviestien lähetyksen. Automaattinen lähetys huolehtii lopusta.

Tiedustelut

Viestintäratkaisu voidaan toteuttaa www-palvelun lisäpalveluna tai täysin omana uutiskirjepalveluna. Kysy lisää WebVire sivuista tai viestintäratkaisusta.

Pyydä tarjous / ota yhteyttä