WebViren toiminnot

WebViren käytännölliset ominaisuudet tekevät kotisivujen ylläpidosta helpompaa ja monipuolisempaa. Räätälöitävillä lisäominaisuuksilla julkaisualusta voidaan toteuttaa juuri sellaisena kuin haluat.

Perustoiminnot

Sisältöeditori

Sisältöeditorilla päivität tekstejä ja muuta sisältöä ilman koodausosaamista. Kuvien, linkkien ja liitetiedostojen linkitys sivulle onnistuu muutamalla klikkauksella. Näet muutokset välittömästi juuri sellaisena kuin ne näkyvät myös netissä.

Sivun ominaisuudet

Sivun ominaisuuksista muokkaat jokaisen sivun perustietoja. Voit esimerkiksi muuttaa sivun otsikkotietoja, lyhytosoitetta sekä Googlen hyödyntämiä sivukuvauksia. Voit ajastaa jokaisen sivun näkymään haluttuna ajanjaksona. Myös sivujen piilottaminen linkkivalikosta onnistuu helposti.

Sivukartta

Sivukartta helpottaa www-palvelun sivujen hallintaa. Puurakenteisen sivukartan avulla voit luoda ja poistaa sivuja sekä muokata sivujärjestystä helposti "vedä ja pudota" -tapaan. Pääset kiinni jokaiseen sivuun välittömästi.

Mobiilitoimivuus

WebVire-julkaisualustalla voidaan toteuttaa responsiiviset sivut, jolloin sisältö skaalautuu automaattisesti eri päätelaitteiden näyttökoon mukaan. Sivut ovat luettavissa optimaalisesti niin mobiili-, tablet- kuin perinteisillä tietokoneilla.

Uutiset

Uutistyökalulla pidät kotisivut atkiivisena julkaisemalla ajankohtaisia tiedotteita tai kirjoituksia. Uutiset voidaan määrittää näkymään uutisnostona esimerkiksi etusivulla. Lisäksi uutiset voidaan listata arkistoon. Julkaisupäivä sekä poistamispäivä voidaan ajastaa etukäteen. Uutistekstejä voidaan elävöittää myös kuvilla.

Hakukoneoptimointi

WebVire on aidosti hakukoneystävällinen julkaisualusta. Hakukoneoptimointia helpottavat mm. selkokieliset sivuosoitteet (url) sekä sivukohtaisten otsikko- ja sivukuvausten (metatiedot) antaminen erikseen Googlea varten.

Kuvagalleria

Kuvagallerialla rakennat näyttäviä ja helposti selailtavia kuvaesityksiä. Kuvien koko voidaan pienentää kuvien latausvaiheessa, joten kuvien käsittely etukäteen ei ole enää välttämätöntä. Voit lisätä kaikille kuville omat kuvatekstit.

Lomake-editori

Lomake-edotorilla voit muokata palautelomakkeita, jotka mahdollistavat mm. asiakaspalautteen, tarjouspyyntöjen sekä sähköisten yhteydenottojen keräämisen. Tiedot lähetetään haluttuun sähköpostiosoitteeseen, lisäksi tiedot voidaan tallentaa myös Excel-koontina.

Aineistonhallinta

Aineistonhallintaan ladataan kaikki kotisivuilla olevat tiedostot kuten kuvat, PDF-tiedostot ja muut dokumentit. Aineistonhallinta toimii samantapaisesti kuin tietokoneen tiedostojen hallinta, joten kansioiden ja tiedostojen käsittely on helppoa.

Kävijäseuranta

Kävijäseurannasta näet havainnollisesti mm. paljonko sivuillasi on kävijöitä sekä millä sivuilla he käyvät. Kotisivuille voidaan liitttää suoraan ilmainen Google Analytics tai maksullinen Snoobi -seurantapalvelu.

Google-sovellukset

Googlen ilmaissovellukset, esimerkiksi Google-sijaintikartta tai Google-kalenteri, voidaan integroida suoraan osaksi www-palvelua.

Sosiaalinen media

Sosiaalisen median sovellukset ja kotisivur linkittyvät parhaassa tapauksessa luonnollisesti toisiinsa. WebVire mahdollistaa sosiaalisen median sovellusten suoran integroinnin kotisivuille juuri niin kuin sivuston suunnittelija haluaa.
• Facebook-fanit (tykkääjät)
• Facebook-virta (ajankohtaiset postaukset)
• Twitter-virta (ajankohtaiset postaukset)
• Instagram-kuvalinkitykset
• Suosittele- ja Tykkää -painikkeet (Facebook, Twitter jne.)

Sivun palautus

Sivun palautus on hyödyllinen ominaisuus, jos poistat erehdyksessä väärän sivun. Järjestelmä tallentaa poistamasi sivun hetkeksi, joten vahingossa poistetun sivun palautus onnistuu lyhyen ajan puitteissa.

Automaattiset päivitykset

WebVire tarjoaa rahalle vastinetta etkä joudu maksamaan yllättäviä päivitys- tai vuosilisenssimaksuja. Jatkuvan kehitystyön ansiosta saat uusimman version julkaisualustasta aina automaattisesti käyttöösi.

Palvelumaksun lisäksi maksat vain www-palvelun suunnittelusta ja toteutuksesta sovitun ratkaisun mukaisesti.  Palvelumaksut ovat yhdistyksille alk. 19 €/kk ja yrityksille alk. 38 €/kk. Palvelumaksu sisältää kaikki julkaisualustan perustoiminnot, asiakastuen, varmuuskopioinnin sekä sivutilan.

Lisätoiminnot

Viestintäratkaisu

Viestintäratkaisulla voit lähettää visuaalisesti näyttäviä uutiskirjeitä sähköpostitse halutuille vastaanottajaryhmille. Palvelu mahdollistaa myös ryhmätekstiviestien lähetyksen ajastetusti. Seuranta-työkalulla näet uutiskirjeittesi avaajat sekä linkkien klikkaajat jopa yksilötasolla.

Tutustu viestintäratkaisuun

Extranet

Extranet mahdollistaa asiakaskohtaisten salasanasuojattujen sivujen toteuttamisen www-palveluun. Toiminnon avulla voidaan esimerkiksi salata sivusisältöjä asiakasryhmittäin. Kirjautumis-toiminto voidaan toteuttaa halutulle sivulle.

Asiakasrekisteri

Asiakasrekisteri-toiminnolla hallitset asiakas- tai jäsentietoja sekä luot erilaisia asiakasryhmiä sekä sähköpostiviestintä- kuin extranet-tarkoituksiin. Voit tuoda rekisteriin usean asiakkaan tiedot yhdellä kertaa. Asiakasrekisteristä voi tallentaa Excel-tiedoston, joten asiakastietoja voi helposti siirtää toisiin ohjelmiin.

Tapahtumat & kalenteri

Tapahtumat-työkalulla julkaiset tietoa ajankohtaisista tapahtumista sekä niiden tapahtuma-ajoista ja paikoista. Tapahtumiin voidaan toteuttaa visuaalinen kalenteri, josta tulevia ja menneitä tapahtumia voidaan tarkastella kuukausinäkymänä. Kalenterin ulkoasua voidaan myös räätälöidä yksilölliseksi.

Videoboksi

Videoboksi-toiminnolla näyttävien video- ja multimediasisältöjen tuominen mm. YouTube -palvelusta onnistuu kotisivuille helposti. Videoboksin ulkoasu voidaan räätälöidä halutun näköiseksi.

Blogi

Blogi-toiminnolla voit julkaista blogikirjoituksiasi suoraan verkkosivuilla. Toiminto sisältää vastausten moderoinnin, eli voit päättää, mitkä kommentit julkaistaan. Blogi-toiminnon vuorovaikutteisuutta voidaan lisätä linkittämällä kirjoitukset sosiaaliseen mediaan.

RSS-haku ja -jako

RSS-syötteiden avulla www-palveluun voidaan tuoda sisältöjä ulkopuolisista RSS-palveluista. RSS mahdollistaa jaettavan sisällön julkaisun mm. uutisista, blogeista tai halutuista sivuista.

Kieliversiot

WebVire-palveluun voidaan avata uusia kieliversioita tarpeen mukaan. Julkaisualusta tukee kaikkia kieliä, joten venäjä tai arabiakaan ei aiheuta ongelmia. Esimerkkitoteutuksia löytyy.

Hakutoiminto

WebVire sisältää hakutoiminnon, jonka avulla voidaan hakea sisältöä verkkosivuilta yksinkertaisella sanahaulla. Haluttuja sivusisältöjä voidaan myös piilottaa hakutoiminnon ulkopuolelle.

Digijulkaisu

Digijulkaisulla voimme toteuttaa esitteestäsi tai asiakaslehdestäsi helposti selailtavan ja näyttävän verkkojulkaisun. Tarvitsemme vain painokelpoisen PDF-tiedoston. Ulkoasu ja taustavärit voidaan räätälöidä yritysilmeen mukaiseksi. Digijulkaisua voidaan lukea myhös mobiililaitteilla sekä tableteilla!

Räätälöinnit

WebVire-julkaisualusta tukee uusimpia www-teknologioita sekä sovelluksia. Palveluun voidaan toteuttaa lähes rajattomasti asiakaskohtaisia räätälöintejä, jotka helpottavat tietojen päivitystä ja lisäävät sivuston toimivuutta. Räätälöinnit toteutetaan aina siten, että toimintojen käyttäminen on mahdollisimman helppoa.