WebVire-julkaisualusta

Helppokäyttöinen suomenkielinen julkaisualusta verkkosivujen ja viestinnän toteutukseen.  

Integroitua verkkoviestintää

WebVire tekee verkkosivujen ylläpidosta sekä sähköisestä viestinnästä helpompaa. Hallitset kaikkea verkkoviestintää internet-selaimen kautta vuorokauden ympäri. Varmistamme WebVire-sivujen toimivuuden myös yleisimmillä mobiililaitteilla.

Toteutamme verkkosivut responsiivisesti, joten ne skaalautuvat hyvin eri päätelaitteille. Lähdemme suunnittelussa liikkeelle aina siitä, että uudet verkkosivut sopivat myös mobiililaitteille.

Julkaisualustalla voit luoda uusia sivuja, muokata sisältöjä, ajastaa uutisia, rakentaa kuvagallerioita tai muuttaa sivujärjestystä käden käänteessä.  

Kenelle

Asiantuntijayrityksille tai organisaatioille, järjestöille, hankkeille sekä yhdistyksille, jotka tarvitsevat laadukkaan www-palvelun nykyaikaisilla viestintäominaisuuksilla.

WebVire-julkaisualustaan voidaan liittää uusia ominaisuuksia tai räätälöityjä palveluita asiakastarpeiden mukaan. Julkaisualusta toimitetaan sovellusvuokraus-periaatteella, eli palvelu sisältää jatkuvan kehitystyön sekä varmistetun ylläpidon.

WebVire on suunniteltu hakukoneystävälliseksi, joka varmistaa verkkosivustosi löydettävyyden helposti eri hakukoneilla.

WebVire-viestintä

Voit lähettää sähköpostitse yritys- tai kampanjailmeen mukaisia uutiskirjeitä, tarjouksia tai tiedotteita halutuille vastaanottajaryhmille. Seurantatyökalun kautta näet yksilötarkkuudella, ketkä ovat avanneet lähetyksesi.

Palvelu mahdollistaa myös kohdistetut ryhmätekstiviestit. Ryhmätekstiviestillä (SMS) tavoitat kohderyhmäsi varmasti ja henkilökohtaisesti. Voit ajastaa viestit lähtemään vastaanottajille juuri haluttuun aikaan.

Hyödyt

• Yksi palvelu verkkoviestintään
• Helppokäyttöinen ja suomalainen
• Mobiili- ja tablet-toimivuus
• Hakukoneoptimoitu toteutus
• Ei rajoita sivuston suunnittelua
• Päivitykset mahdollista 24h
• Varmistettu ylläpitopalvelu

Miksi WebVire?