#Tapahtumaviestijä

Kohti somempaa tapahtumaa

Haluatko levittää sanomaasi ja tapahtumasi parhaita paloja tehokkaasti sosiaalisessa mediassa? Tarvitsetko lisäkäsiä tapahtumaviestintään ja yleisön viesteihin reagoimiseen? Tapahtumaviestijä twiittaa ja kuvaa, jotta tapahtumasi on entistäkin onnistuneempi.

Mitä?

Paketti sisältää henkilökohtaisen tapahtumaviestijän, joka hoitaa puolestasi sosiaalisen median viestinnän tapahtuman ajan. Aiheen viestinnän ammattilaisen avulla reagoit nopeasti sekä pidät kanavasi aktiivisina ja vuorovaikutteisina. Olipa kyseessä seminaari tai messut, tapahtumaviestijä kertoo yleisölle sen kohokohdat.

Kenelle?

Sopii tapahtumanjärjestäjille, jotka ymmärtävät tapahtuman aikaisen viestinnän olevan tärkeä markkinointikeino, mutta joilla ei ole tapahtuman järjestämisen yhdeydessä tarpeeksi resursseja tehokkaaseen viestintään. Palvelupaketin avulla saat viestijän käyttöösi ilman mutkikkaita rekrytointiprosesseja.

Esimerkkisisältö

• Aloituspalaveri sekä tapahtumaan ja viestintäkäytäntöihin perehtyminen
• Sovittujen somekanavien sisällöntuotanto ja päivittäminen
• Tapahtuman #aihetunnisteen seuraaminen
• Reagoiminen yleisön kommentteihin

Palvelu on joustava ratkaisu sosiaalisen median ylläpitämiseen. Tapahtumaviestijä on käytössäsi kiinteällä päivähinnalla. Pakettiratkaisun avulla vältyt piilokustannuksilta tai yllättäviltä lisäkuluilta. Tiedät aina mitä palvelupaketti sisältää ja kustantaa.