Harjoittelijan terveiset

20.12.2016 | Nina

Syksy eteni tänä vuonna ennätysvauhtia. Aloitin opintoihini kuuluvan harjoittelujakson mainostoimisto Aiheessa syyskuun alussa, ja yllätyksekseni näyttää siltä, että joulu on jo täällä. Viidestä harjoitteluuni kuuluvasta kuukaudesta enää yksi on jäljellä. Aika kulkeaa nopeasti silloin, kun on uutta opittavaa.

Alkusyksy uudessa työympäristössä oli tietenkin jännittävää aikaa. Uuteen tiimiin ja uusiin tapoihin tutustuminen on aina askel vieraalle maaperälle. Aiheessa minut otettiin kuitenkin hyvin vastaan. Kuluneen syksyn aikana olen saanut rutkasti opastusta niin graafiseen suunnitteluun kuin yleiseen toimistotyöhönkin liittyvissä asioissa. Vähitellen luottamukseni omaa osaamistani kohtaan on kasvanut, ja työskentely mainostoimistossa on käynyt tutummaksi.

Työympäristönä Kiltatalo on yllättänyt minut iloisesti. Talon yhteishenki on rento, ja myös minut on toivotettu lämpimästi osaksi talon porukkaa. Aamuisin matkalla töihin on ollut mukavaa seurata syksyn etenemistä ja talven saapumista viereisen tuomiokirkon pihamaalla.

Tässä vaiheessa harjoitteluani voinen jo todeta, että harjoittelujaksoni suorittaminen täällä Aiheessa on ollut hyvä päätös. Olen saanut oivan tilaisuuden tutustua mainostoimiston toimintaan ja graafisen suunnittelijan työnkuvaan aivan lähietäisyydeltä. Pian starttaava vuosi tuo mukanaan vielä joukon uusia projekteja, joiden käynnistymistä odotan jo innolla. Tammikuussa tavataan!


Jaa

Kategoriat

Blogi

Arkisto