Miksi WebVire?

WebVire tekee verkkosivujesi päivittämisestä huomattavan yksinkertaista.

Helppokäyttöinen

WebViren työkaluilla pidät verkkosivusi helposti ajan tasalla. Voit lisätä sivuille ajankohtaisia tiedotteita, luoda kuvagallerioita tai muokata sisältöjä.

Hallitset verkkoviestintääsi yhdestä palvelusta reaaliaikaisesti ja näet tehdyt muutokset välittömästi jo ylläpidosta.

Nopea oppia

Päivitystyökalun käytön oppii nopeasti, koska palvelu on suunniteltu käyttäjän näkökulmasta. Jokaiseen WebVire-palveluun kuuluu käyttökoulutus. Myös päivitysohjeet ovat aina saatavilla.

Monipuolinen

WebVire soveltuu erilaisten toimijoiden www-ratkaisuksi kokoon katsomatta. WebVire sisältää monipuoliset perustoiminnot ja palvelua voidaan laajentaa räätälöitävillä lisämoduuleilla kuten extranetillä, sähköisellä uutiskirjeellä, e-julkaisulla tai sosiaalisen median sovellusten integroinnilla.

24h päivitettävyys

WebVire-julkaisualusta toimii internet-selaimilla, joten voit julkaista sisältöä laitteesta ja paikasta riippumatta. Tarvitset vain internet-yhteyden.

Avaimet käteen -toteutus

Teemme halutessasi kaiken valmiiksi. Suunnittelemme yksilöllisen ulkoasun, muotoilemme tyylit ja toiminnot sekä laitamme sisällöt paikoilleen.

Huolella suunniteltu

Jokainen WebVire-sivusto hiotaan viimeistä yksityiskohtaa myöten. Saat käyttöösi laadukkaasti suunnitellun verkkopalvelun kaikilla tarvittavilla ominaisuuksilla.

Asiakkaan näköinen

Tyylikäs ulkoasu ja heppokäyttöisyys tekevät verkkosivustostasi asiakasystävällisen. Jokainen WebVire-palvelu suunnitellaan yksilöllisesti niin ulkoasun, käytettävyyden kuin toimintojenkin osalta. Julkaisualusta ei rajoita suunnittelua, vaan mahdollistaa vaativimmatkin toteutukset.

Hakukoneystävällinen

WebVire-julkaisujärjestelmä on suunniteltu hakukoneystävälliseksi. Sivuston perusoptimointi onnistuu tavalliselta käyttäjältä ilman koodausosaamista. Myös sivu- ja otsikkotyylit toteutetaan nykystandardien mukaisesti.

Mahdollistaa hakukoneoptimoinnin

• Sivukohtaiset otsikkotiedot hakukoneille
• Selkokieliset sivuosoitteet (url), myös alasivuille
• Sivukohtaiset kuvaustiedot (metatiedot) hakukoneille
• Mahdollista liittää Google Analytics- tai Snoobi -seuranta

Nykyaikainen

WebVire-palvelun toteutuksessa noudatetaan tarkasti yleisesti hyväksyttyjä standardeja. Varmistamme testausvaiheessa jokaisen palvelun toimivuuden eri päätelaitteilla kuten tietokoneilla, tableteilla ja matkapuhelimilla.

Automaattiset päivitykset

WebVire mukautuu myös tulevaisuuden tarpeisiin. Hyödynnämme jatkuvassa kehitystyössä uusimpia teknologisia mahdollisuuksia. Saat uusimmat päivitykset automaattisesti valmiiksi asennettuna.

Tekninen ylläpito ja varmuuskopiointi

Huolehdimme, että sivustosi toimii teknisesti vuoden jokaisena päivänä. Kaikki WebVire-sivustot varmuuskopioidaan automaattisesti päivittäin hajautettuun sivutilaan. Tarjoamme kaikille WebVire-asiakkaille jatkuvan käyttötuen.

Hyödyt

• Yksi palvelu verkkoviestintään
• Helppokäyttöinen ja suomalainen
• Mobiili- ja tablet-toimivuus
• Hakukoneoptimoitu toteutus
• Ei rajoita sivuston suunnittelua
• Päivitykset mahdollista 24h
• Varmistettu ylläpitopalvelu

WebVire toiminnot