Aihe ei tarpeettomasti korosta omaa erinomaisuuttaan.

Ilkka Jokinen, kuntayhtymän johtaja
Vaalijalan kuntayhtymä


Vaalijalan kuntayhtymä

Vaalijalan kuntayhtymä tuottaa erityispalveluita sosiaali- ja terveysalalle. Organisaation asiakkaita ovat erityistä tukea tarvitsevat henkilöt. Vaalijalan toiminta-alue on Itä-Suomessa, mutta se ulottuu tarvittaessa myös laajemmalle. Vuonna 2017 juhlitaan organisaation 110 ikävuotta.

Nettihaulla siivilöimme Pohjois- ja Etelä-Savon toimijoita, ja sitä kautta valikoitui tahot joille lähettiin tarjouspyynnöt. Tarjouspyyntö oli aika tarkka. Aihe teki hyvän tarjouksen ja vastasi siinä kaikkiin esittämiimme kysymyksiin.

Kokemus oli kaikin puolin positiivinen, sillä yhteistyö ja suunnittelu sujuivat hyvin.”

Aihe rakensi meille uudet nettisivut. Kokemus oli kaikin puolin positiivinen, sillä yhteistyö ja suunnittelu sujuivat hyvin. Aiheen Santtu toimi kärsivällisesti, vaikka tällaisessa isossa organisaatiossa aikataulut välillä tuottavat tuskaa. Olen tyytyväinen myös Aiheen toiminnan eleettömyyteen, eli Aihe ei tarpeettomasti korosta omaa erinomaisuuttaan.

Ero Vaalijalan vanhoihin nettisivuihin on myös huima. Ollaankin uusien sivujen myötä innostuttu myös sisällöntuotannosta. Vaikka vaatiihan se työtä, että pystymme tuottamaan tuoretta sisältöä tekemällä tiedotteita. Pyrimme myös kirjoittamaan Vaalijalan uutta blogia säännöllisesti ja rennolla otteella.

Suosittelen Aihetta muillekin. Meidän organisaation toimitapaan Aihe sopi oikein hyvin.

Ilkka Jokinen
Kuntayhtymän johtaja
Vaalijalan kuntayhtymä

www.vaalijala.fi


Selaa referenssikuvia