Hyvästi, Suomen rumimmat kotisivut!

Jarkko Ässämäki, yrittäjä
Tarra Paita


Tarra Paita

Tarra Paita on vuonna 1976 perustettu jyväskyläläinen yritys, joka tekee tekstiili- ja digipainatuksia. Vuoden 2015 helmikuussa Tarra Paita siirtyi uuteen omistukseen.

Huomasin alun perin Facebookin kautta, että vanha koulukaverini Santtu on perustanut mainostoimiston. Vertailin ja kyselin tarjouksia muutamilta mainostoimistoilta, mutta lopulta päädyin valitsemaan Aiheen, koska intressimme olivat yhtenäiset ja Aiheen aikaisemmat työt vakuuttivat minut. Ja onhan tuttuja yrittäjiä aina mukava tukea.

Olen saanut ilmeestämme vain positiivista palautetta. Kehitys on ollut huimaa.”

Aihe suunnitteli ja toteutti Tarra Paidalle uuden yritystunnuksen ja verkkosivut. Olen saanut ilmeestämme vain positiivista palautetta. Varsinkin Tarra Paidan yritystunnus on paljon esillä, sillä sponsoroimme erilaisia urheilujoukkueita ja painatamme pelipaitoja. Vanhat verkkosivut on myös aikanaan valittu Suomen rumimmiksi nettisivuiksi, joten onhan kehitys ollut huimaa.

Yhteistyö ja suunnittelu Aiheen kanssa sujui todella hyvin ja olen lopputulokseen erittäin tyytyväinen. Olen vinkannut Mainostoimisto Aiheesta myös eteenpäin muille tutuille yrittäjille.

Jarkko Ässämäki
Yrittäjä, joukkueenjohtaja
Tarra Paita

www.tarrapaita.fi


Selaa referenssikuvia