Yrityksemme tarpeet ymmärrettiin hyvin.

Taina Worster, markkinointipäällikkö
Tahko Outdoors


Tahko Outdoors

Tahko Outdoors perustettiin syksyllä 2012 useamman palveluyrityksen markkinointi- ja myyntitarpeeseen.

Tahko Outdoorsin palveluja tuottavat mm. Hunter’s Friend Europe, Tahko moto-rent sekä Savo Shot, joilla kaikilla on pitkä historia omilla toimialoillaan sekä kokeneet yrittäjät. Yhdessä toimien yritykset ovat enemmän kuin osiensa summa.

Tahko Outdoors tarjoaa monipuolisia ohjelmapalveluja kaiken ikäisille ympäri vuoden, millä erotumme myös muista toimijoista. Ympärivuotisia palveluja ovat mm. kalastus, ammunta, jousiammunta sekä tiimikilpailut. Sesonkien mukaisesti tarjontaan kuuluu mm. moottorikelkkailu, mönkijäsafarit, välinevuokraukset sekä lasten seikkailuohjelmat.

Meille suositeltiin Mainostoimisto Aiheen palveluita tutun toimijan kautta. Koska yritysilmettä lähdettiin rakentamaan alusta alkaen, tarvitsimme monenlaisia palveluita. Alusta alkaen Aihe sai hyvin kiinni tarpeistamme.

Kysymyksiin ja toiveisiin on vastattu nopeasti ja töiden hinta-laatusuhdekin on ollut kohdallaan.”

Yhteistyö alkoi yritystunnuksen suunnittelusta. Laajin yksittäinen tilaus oli nettisivujen suunnittelu ja toteutus suomeksi sekä venäjäksi. Lisäksi tarvitsimme mm. käyntikortteja, opasteita ja roll-upin. Julisteiden ja printtimediaan laadittujen mainosten lisäksi teimme myös venäjänkielisille markkinoille suunnatun esitteen.

Yritysilmeemme on saanut hyvää palautetta – etenkin tunnus kertoo toiminnoistamme visuaalisesti myös ulkomaisille asiakasryhmille. Markkinointiaineistomme kuvakerronta pysäyttää katsomaan ja tutustumaan pidemmäksi aikaa. Tavoitteena on tarjota informaatiota asiakkaillemme helposti ja kattavasti. Selkeiltä kotisivuiltamme löytyy tietoa palveluistamme hintatietoineen sekä suomeksi että venäjäksi.

Yhteistyö Mainostoimisto Aiheen kanssa on ollut vaivatonta ja mutkatonta. Kysymyksiin ja toiveisiin on vastattu nopeasti ja töiden hinta-laatusuhdekin on ollut kohdallaan. Aihe on osoittautunut meille hyväksi ja luotettavaksi kumppaniksi ja yrityksemme tarpeet on ymmärretty Aiheen puolella hyvin.

Taina Worster
Markkinointipäällikkö
Tahko Outdoors

www.tahkooutdoors.fi


Selaa referenssikuvia