Saimme raikkaat ja helppokäyttöiset sivut.

Pirjo Nielsen, yrittäjä (6/2016 asti)
Sesonkitori Oy


Sesonkitori

Sesonkitori Oy on Kuopion ydinkeskustassa sijaitseva uudenlainen kirpputori, josta löytyy sekä uutta että vanhaa. Sesonkitori yhdistää perinteiseen kirpputoriin outlet-toiminnan, eli myy tehtaan edullisia eriä ulosheittohintaan.

Googlasimme kuopiolaisia mainostoimistoja ja katsoimme kenellä on parhaimmat nettisivut, jotka sykkivät tämän päivän henkeä. Mainostoimisto Aiheen nettisivut sekä yrittäjän kuva herättivät luottamusta. Saimme myös vinkin Aiheesta tuttavan kautta.

Lähes päivittäin saamme kuulla myönteistä palautetta Sesonkitorin kotisivujen ilmeestä.”

Kilpailutimme muutamia mainostoimistoja ja päädyimme valitsemaan Aiheen, koska siellä oli parhaiten liikeideaamme tukeva ajatusmaailma. Tietenkin myös hinta ratkaisi, kun muut asiat olivat valmiiksi kunnossa.

Suunnittelimme ja toteutimme Aiheen kanssa yhteistyössä Sesonkitorille nettisivut ja aloitimme brändin luomisen yritystunnuksella ja -ilmeellä. Aihe myös antoi vinkkejä miten voimme hyödyntää sosiaalista mediaa. Yhteistyö sujui hyvin ja jouhevasti. Otimme yhteyttä ja sovimme palavereita silloin, kun niitä tarvittiin.

Lähes päivittäin saamme kuulla myönteistä palautetta Sesonkitorin kotisivujen ilmeestä. Asiakkaamme ovat tykänneet raikkaista ja helppokäyttöisistä sivuistamme. Uudenlaisella liikeidealla sekä selkeiden ja erottuvien nettisivujen siivittämänä Sesonkitori tuo markkinoille uudenlaisen kirpputorin.

Suosittelen Aihetta muillekin!

Pirjo Nielsen
Yrittäjä (6/2016 asti)
Sesonkitori Oy

www.sesonkitori.fi