Aiheessa työskentelee innovatiivinen porukka.

Tommi Holopainen, yrittäjä
Jatkopolut Oy


Jatkopolut

Jatkopolut Oy tarjoaa monipuolisia lastensuojelun avo- ja sijaishuollon palveluita lapsiperheille sekä nuorille.

Saimme tietoa Mainostoimisto Aiheen palveluista tuttavalta, joka oli aikaisemmin toteuttanut oman yrityksensä ilmeen ja kotisivut Aiheessa. Hän oli ollut palveluun tyytyväinen ja uskalsi suositella toimistoa.

Yritysilmeemme on nyt professionaalinen ja vakavasti otettava. Asiakaskuntamme on ollut tyytyväinen esitteisiin ja kotisivujen sisältöön. ”

Aiheen kanssa toteutimme yritykselle laaja-alaisen yritysilmeen muutoksen. Käytännössä uudistus piti sisällään uuden logon, uudet yritysvärit, kotisivut, esitteet sekä muut painotuotteet (mm. kirjeluoret, henkilökortit, muistivihkot, sähköiset lomakkeet jne).

Yhteistyö on ollut sujuvaa ja yhteyshenkilön on saanut aina kiinni. Haluamamme muutokset vaikkapa kotisivuissa tapahtuu samantien. Aiheessa työskentelee selvästi innovatiivinen ja ammattitaitoinen porukka. Olemme yhteistyöhön todella tyytyväisiä.

Yritysilmeemme on nyt professionaalinen ja vakavasti otettava. Asiakaskuntamme on ollut tyytyväinen esitteisiin ja kotisivujen sisältöön. Nyt ne palvelevat paremmin myös omaa henkilökuntaamme.

Tulen suurella todennäköisyydellä suosittelemaan Aiheen palveluita  – ja olen sitä jo tehnytkin. Meille tärkeä arvo yhteistyössä on myös paikallisuus ja se toteutuu Aiheen kanssa loistavasti.

Tommi Holopainen
Yrittäjä / avopalveluiden johtaja
Jatkopolut Oy

www.jatkopolut.fi


Selaa referenssikuvia