Saimme Aiheesta kaiken mitä halusimme.

Isto Paalimäki & Tuukka Liimatainen
Fysix Oy


Fysix

Fysix Oy on fysioterapiapalveluita tarjoava yritys, joka on erikoistunut tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiaan. Yritys on perustettu vappuna 2014.

Alun perin kuulimme Mainostoimisto Aiheesta, kun kollegamme oli ollut samassa koulutuksessa Aiheen Santun kanssa ja saanut hänestä hyvän kuvan. Aiheella myös oli verkkosivuillaan paljon hyviä referenssejä, jotka vakuuttivat. Paikan päällä käydessä hyvä mielikuva vielä vahvistui, kaiken lisäksi kahvikin oli hyvää, joten päätös oli helppo.

Yritysilme yllätti erilaisuudellaan. Halusimme ja saimme henkilökohtaista palvelua.”

Valitsimme Mainostoimisto Aiheen toteuttamaan meille kaiken, mitä aloittava yritys tarvitsee. Aihe suunnitteli meille koko yleisilmeen logosta ikkunateippauksiin ja kotisivuista roll-uppeihin. Yhteistyö toimi hyvin ja notkeasti, sillä saimme sovittua palavereita aina halutessamme ja kaikki eteni muutenkin hyvin sekä ajallaan.

Halusimme erottua alan muista toimijoista selkeällä ja yksinkertaisella yritysilmeellä. Esimerkiksi ikkunateippauksista saimme erilaisia versioita, joista sitten saimme valita. Yritysilmeestä tuli vielä parempi kuin osasimme edes odottaa ja saimme kaiken mitä halusimmekin.

Varsinkin Fysix:n alkuvaiheessa yritysilmettämme kehuttiin yllättäväksi. Alallamme ei ole tavallista käyttää voimakkaita värejä. Myös toimitilojen sisustus on samaa selkeää linjaa verkkosivujen kanssa. Aiheen toteuttaman hakusanamainonnan kautta on myös tullut uusia asiakkaita.

On mukavaa, että Aiheella saa aina asioida saman henkilön kanssa, eikä yhteyshenkilö vaihdu kesken kaiken. Halusimme henkilökohtaista sekä helposti lähestyttävää palvelua ja sitä myös saimme. Kaiken kaikkiaan sekä lopputulos että hinnat olivat juuri sitä, mitä alussa oltiin sovittu. Olemme erittäin tyytyväisiä.

Suositellaan Aihetta ehdottomasti muillekin!

Isto Paalimäki
Tuukka Liimatainen
FysiX Oy

www.fysix.fi


Selaa referenssikuvia