Esimerkillistä palvelualttiutta.

Juha Vilhunen, toimitusjohtaja
Finnish Measurement Systems FMS Oy


Finnish Measurement Systems

Finnish Measurement Systems FMS Oy on alun perin spin-off-yritys, joka irtautui Neste Oy:stä vuonna 1996. Yritys auttaa öljytutkimuslaitoksia ja öljynjalostamoita parantamaan prosessejaan ja kannattavuuttaan tarjoamalla analysaattoreita sekä osaamista tuotannon optimointiin. FMS:n pääasiakassegmentti on öljynjalostamot, joita maailmanlaajuisesti on reilu 600 kpl.

Mainostoimisto Aihe tuli minulle tutuksi Kuopio Innovationin kautta, ja totesin Aiheella olevan erittäin laadukasta markkinointi- ja viestintäosaamista. Aihe suunnitteli ja toteutti Finnish Measurement Systemsille kokonaisvaltaisen ilmeen uudistuksen samaan aikaan uusien tuotteiden lanseerauksen kanssa. Yrityksen mainosilme, viestintä ja nettisivut uudistettiin kokonaan.

Yhteistyö sujui todella jouhevasti ja saumattomasti. Saimme ne asiat, jotka tarvitsimme.”

Uudella ilmeellä haluttiin tuoda esiin, että yritys on kehittänyt jotain olennaista uutta sekä viestiä siitä parhaalla mahdollisella tavalla. Siinä onnistuttiin – ilmeen uudistamisella ja Aiheen palveluilla on ollut tärkeä rooli yrityksen viimeaikaisissa huimissa kasvuluvuissa. Olemme saaneet kentältä myös paljon positiivista palautetta ilmeen ja viestinnän uudistumisesta.

Yhteistyö Aiheen kanssa sujui todella jouhevasti ja saumattomasti. Saimme ne asiat, jotka tarvitsimme. Aiheella ymmärrettiin firmamme ajatukset, tarpeet ja mitoitus. Tiiviin yhteistyömme myötä syntyi hyvältä tuntuva ja toimiva kokonaisuus. Myös Aiheen nopeus reagoida asioihin ansaitsee kiitosta – siellä ei tarvitse odottaa viikkoja jonon hännillä.

On mukavaa, että täältä läheltä, Kuopiosta, löytyy hinta-laatu-suhteiltaan PK-yritykselle sopivaa mainos- ja markkinointikumppanuutta sekä -osaamista. Aiheen palveluasenne ja -tapa, jolla asiakkaat kohdataan, on esimerkillisen hyvä.

Olen suositellut Aihetta muillekin – aiheesta­.

Juha Vilhunen
Toimitusjohtaja
Finnish Measurement Systems FMS Oy

www.finnmeassys.com


Selaa referenssikuvia