Olemme tyytyväisiä asiakaslähtöiseen työtapaan.

Krista Sivén, hammaslääkäri
Esteettinen.fi


Esteettinen.fi

Esteettinen.fi on kahden hammaslääkärin kuopiolainen hammaslääkäriasema. Yli 30 vuotta toimineen perherityksen erityisosaamista on esteettinen hammashoito. Yrityksen palveluihin kuuluu kaikki hammaslääketieteen palvelut perushammashoidosta alkaen.

Meillä oli tarve uudistaa kotisivut nykyaikaiseksi sekä parantaa näkyvyyttämme verkossa. Halusimme myös tietoa erilaisista markkinointimahdollisuuksista, mitä tänä päivänä voidaan toteuttaa.

Saimme Mainostoimisto Aiheesta vinkin puskaradion kautta. Aiheen referenssit olivat raikkaita, selkeitä ja silmää miellyttäviä.

Monet asiakkaat ovat kertoneet päätyneensä asiakkaiksi luottamusta herättävien kotisivujen vuoksi.”

Isoin juttu oli uudistaa kotisivumme täysin uusiksi. Halusimme toteutuksen mobiilitoimivasti sekä siten, että voimme itse päivittää kaikkea sisältöä helposti. Kotisivujen uudistuksen yhteydessä toteutimme myös Facebook-kampanjan sekä Google-optimointia ja mainontaa.

Sivujen suunnittelu onnistui tosi hyvin ja rakenne on looginen. Tykkäämme ulkoasusta sekä sivujen toimivuudesta. Myös monet asiakkaat ovat kertoneet päätyneensä asiakkaiksi luottamusta herättävien kotisivujen vuoksi.

Olemme tyytyväisiä asiakaslähtöiseen työtapaan. Palavereja oli sopivasti, yhteistyö oli meille helppoa ja aikataulut pitivät kiireestä huolimatta. Aiheelta tuli myös uusia ideoita, mitä sivuille voi toteuttaa.

Krista Sivén
Hammaslääkäri
Esteettinen.fi

www.esteettinen.fi