Vahvuutena asioiden nopea eteneminen.

Marja Pylkkänen, toimitusjohtaja
Alma Career Oy


Case Alma Career Oy

Alma Career Oy on Alma Median ja Monster Worldwiden omistama yritys, joka operoi työnhakupalveluita yhdeksässä Euroopan maassa. Näiden lisäksi on toimintaa on myös muissa kumppanimaissa. Suomessa yritys tunnetaan parhaiten monster.fi -palvelusta.

Minulle Aihe tuli tutuksi toisen yrityksen kanssa tehdyn yhteistyön kautta. Silloin etsin netistä kuopiolaisia mainostoimistoja ja vastaan tuli myös Mainostoimisto Aihe. Kun Alma Career tarvitsi nettisivuja, laitoin myös Aiheelle tarjouspyynnön, koska yhteistyö oli aiemminkin toiminut hyvin. Aiheen tarjous vastasi parhaiten sitä mitä halusimme.

Aiheella ei tehdä vain, koska asiakas pyytää. Aiheella etsitään ja ehdotetaan paras vaihtoehto kaikkien kannalta."

Teimme Alma Careerille ensimmäiset verkkosivut vuoden 2014 alussa. Ne oli tarkoitettu lähinnä sisäisille asiakkaille ja organisaation tueksi, eikä niitä markkinoitu ollenkaan. Nettisivujen kautta tuli kuitenkin yhteydenottopyyntöjä ja liidejä, joten sivuille selvästi oli tilausta. Asiakkaatkin tykkäsivät sivuista ja kehuivat, että ne ovat helppokäyttöiset ja kaikki tieto löytyy helposti.

Yhteistyö on sujunut todella hyvin ja helposti. On mukavaa, että yhteyshenkilönämme toiminut Santtu antaa myös oman näkemyksensä ja uskaltaa ehdottaa rohkeasti uutta, jos jokin meidän ehdotuksistamme ei toimi. Aiheella ei tehdä vain, koska asiakas pyytää. Aiheella etsitään ja ehdotetaan paras vaihtoehto kaikkien kannalta.

Aiheen selvä vahvuus on, että asiat saadaan nopeasti eteenpäin. Olen suositellut Aihetta myös muille ja vinkannut Aiheelle uusia asiakkaita.

Marja Pylkkänen
Toimitusjohtaja
Alma Career Oy

www.almacareer.fi


Referenssitöitä | Alma Career